MEER OVER ONS

 

In 2021 verhuisden wij naar onze vrijstaande woning in het landelijk gelegen Maasbommel en wisten het zeker: hier wilden wij onze eigen Bed & Breakfast starten.

 

Als fanatieke reizigers, camperaars en liefhebbers van het B&B concept weten wij als geen ander wat gasten willen wanneer zij niet thuis overnachten.

 

De B&B bevindt zich in een bijgebouw aan onze woning en nadat de vergunning in 2022 rond was, zijn wij in 2023 formeel open gegaan. Er is een gezamenlijke ingang, maar voor de rest bent u heerlijk op uzelf.

 

De B&B hebben wij naast onze vaste baan. Daardoor ontvangen wij u in principe enkel in de weekenden van vrijdag tot en met zondag. In het hoogseizoen is het ook mogelijk doordeweeks te overnachten.

 

Wanneer u te gast bent, zijn wij zelf ook aanwezig. Voor vragen, advies, tips of andere vorm van ondersteuning. Wij kennen de omgeving goed en zijn altijd bereid mee te denken over de things to do in het Land van Maas en Waal.

Op de omgevingspagina geven wij alvast wat informatie.

 

Nog steeds is reizen, al dan niet met onze camper, een van onze grote passies. De beschikbaarheid van de B&B is daarom op aanvraag en in overleg. Via de contactpagina kunt u ons bereiken.

 

Tijdens uw verblijf zult u vast onze blindgeboren Mechelse Herder Russell ontmoeten. Hij ligt vaak ergens in het zonnetje te genieten van zijn pensioen. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft u niets met honden, dan is dat uiteraard geen probleem en zult u geen last van hem hebben.

 

Lees hier de ervaringen van andere gasten.

 

Wij hopen u snel te ontvangen,

Peter, Esther & Russell